طرز تهیه ژله نیمرویی خوشمزه و خیلی زیبا مخصوص سورپرایز کردن در مهمانی

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 16
باردید دیروز : 10
بازدید هفته : 26
بازدید ماه : 26
بازدید سال : 261
بازدید کلی : 4112

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : سه شنبه 5 تير 1397
نظرات

طرز تهیه ژله نیمرویی

ژله نیمرو ، ژله نیمرویی ، طرز تهیه ژله نیمرویی

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه ژله نیمرویی را برایتان آموزش دهیم. ظاهر این ژله شبیه تخم مرغ است چون هم سفیده دارد و هم زرده. سفیده این ژله پودر ژله آلوئورا و زرده اش هم ژله پرتقال با بستنی است. با این ژله می توانید همه را هیجان زده کنید. برای تهیه ژله نیمرو حتما باید جا تخم مرغی داشته باشید تا بتوانید زرده ها را در آن درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ژله نیمرویی
پودر ژله آلوئورا 1 بسته
پودر ژله پرتقال یا موز نصف بسته
بستنی یا شیر به میزان لازم
آب جوش به میزان لازم

طرز تهیه ژله نیمرویی

برای تهیه ژله نیمرو ابتدا باید زرده تخم مرغ ها را درست کنید به این صورت که نصف ژله پرتقال را در نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید تا شفاف شود و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند . بهتر است برای تهیه زرده از مقدار کمتری آبجوش استفاده کنید تا زرده ها سفت باشند. حالا مقداری بستنی (یا 2 قاشق غذاخوری شیر) اضافه کنید و ژله را مخلوط کنید. خیلی کم داخل جا تخم مرغی را چرب کنید و مایع ژله را داخل قالب بریزید و داخل یخچال بگذارید تا کمی سفت شود.

حالا مشغول تهیه سفیده تخم مرغ شوید به این صورت که ژله آلوئورا را با 1 لیوان آبجوش مخلوط کنید تا یکدست شود بگذارید کمی خنک شود سپس بستنی را اضافه کنید و مخلوط کنید. یادتان باشد برای مخلوط کردن ژله با بستنی هر دو باید همدما باشند .

زرده ها را از یخچال بیرون بیاورید و داخل یک ظرف بزرگتر با فاصله از هم قرار دهید سپس ژله آلوئورا خنک شده را با دقت داخل ظرف بریزید . ظرف را داخل یخچال بگذارید تا ژله سفت شود. بعد از آماده شدن ژله آن را با چاقو به صورت نامنظم برش دهید و هر برش که شامل یک زرده و سفیده است را در یک ظرف قرار دهید.

بهتر است ظرفی که ژله را در آن می ریزید یک سینی گرد یا مستطیل شکل باشد.



تعداد بازدید از این مطلب: 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود